18:46 24.01.2021

У Франції стали вимагати негативний тест на COVID-19 від тих, хто прибуває з інших країн ЄС

1 хв читати
У Франції стали вимагати негативний тест на COVID-19 від тих, хто прибуває з інших країн ЄС

Влада Франції у зв'язку з пандемією COVID-19 з 24 січня зобов'язала всіх, хто прибуває з інших країн Євросоюзу, надавати негативний аналіз на COVID-19, повідомили французькі ЗМІ.

Ця вимога поширюється на осіб, які добираються до Франції морем або повітряним транспортом, тест із негативним результатом на COVID-19 повинен бути отриманий не раніше, ніж за 72 години до прибуття. Подібна вимога від середини січня вже діяла стосовно людей, які приїжджають до Франції не з країн ЄС.

Однак таке посилення прикордонного контролю не стосується тих, хто прибуває до Франції сушею, включаючи осіб, які перетинають кордон для роботи.

За даними ЗМІ, щотижня до Франції морським і повітряним транспортом прибувають близько 62 тис. осіб з інших країн ЄС.

Згідно з даними статистичного сайту Worldometers, загалом у Франції за час пандемії діагностували понад 3 млн випадків зараження коронавірусом. Понад 72,8 тис. інфікованих померли. Кількість госпіталізованих із коронавірусом сягає 25,8 тис. осіб, причому 2,9 тис. з них - у палатах інтенсивної терапії.

У Франції щонайменше першу дозу вакцини від коронавірусу отримали до 1 млн осіб. Влада планує вакцинувати 15 млн жителів до кінця червня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА