09:32 25.01.2021

Рада зі сприяння розвитку малого підприємництва на першому засіданні сформувала 4 робочі групи

2 хв читати
Рада зі сприяння розвитку малого підприємництва на першому засіданні сформувала 4 робочі групи

Рада з питань сприяння розвитку малого підприємництва провела перше засідання після офіційного затвердження її персонального складу указом президента № 18/2021 від 18 січня 2021 року, повідомляє в понеділок уранці прес-служба Офісу президента.

До ради увійшли члени громадських організацій малих підприємців, представники державних органів влади, а також депутати та експерти.

"Під час засідання, яке відбулося 22 січня, члени ради проаналізували проблемні питання підприємців з усіх сфер та регіонів. Для їхнього вирішення були сформовані чотири робочі групи за такими напрямами: впорядкування використання реєстраторів розрахункових операцій (РРО); розширення інструментів спрощення адміністрування та застосування ІТ-технологій; лібералізація у сфері трудових відносин; регулювання нагляду за якістю непродовольчих товарів", - йдеться в повідомленні.

Рада з питань сприяння розвитку малого підприємництва також ухвалила рішення щодо залучення експертів із робочих груп при обласних державних адміністраціях для об'єктивного аналізу та напрацювання пропозицій у вказаних напрямах.

Кожна робоча група представить склад експертів та питання, над якими працюватиме, для затвердження головою ради Юлією Свириденко.

"Я впевнена, що одночасна робота за кількома напрямами дозволить за короткий період покращити більшість аспектів щоденної підприємницької діяльності", - зазначила Свириденко.

Наступне засідання ради заплановане цього тижня.

Рада з питань сприяння розвитку малого підприємництва - консультативно-дорадчий орган при президентові України, створений для сприяння налагодженню конструктивної взаємодії органів державної влади та суб'єктів малого підприємництва та їхніх громадських об'єднань. Рада покликана створити пропозиції щодо розв’язання проблемних питань малих підприємців.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА