08:05 26.01.2021

Корнієнко не виключає можливості проведення засідання фракції "Слуга народу" щодо Дубінського

2 хв читати
Корнієнко не виключає можливості проведення засідання фракції "Слуга народу" щодо Дубінського

"Слуга народу" після проведення спеціального опитування всередині фракції щодо введення санкцій США проти народного депутата Олександра Дубінського може зібратися на окреме засідання з метою прийняття рішення щодо цього питання, повідомив журналістам після засідання фракції "Слуга народу" в понеділок перший заступник глави фракції, лідер однойменної партії Олександр Корнієнко.

"Питання, яке стосувалося пана Дубінського. Була тривала дискусія, вона була емоційною. В результаті ми виходимо на наступну пропозицію, яке буде обговорюватися з депутатами, - це проведення опитування щодо можливих дій фракції. Перший варіант - це підтримувати пана Дубінського і надсилати листи підтримки щодо нього в певні закордонні організації. Другий варіант - це виключення пана Дубінського з фракції. І третій варіант - це ініціація до певних структур, які можуть це зробити, і внесення подання про звільнення Олександра Дубінського з посади заступника глави комітету з питань податків. Думаю, найближчі день-два ми будемо вивчати цю ситуацію і можливо, потім знову збирати фракцію, щоб приймати чи ні певне рішення", - пояснив він.

Разом із тим, він підтвердив, що у Дубінського була дискусія з президентом Володимиром Зеленським під час засідання фракції, під час якої глава держави запропонував депутату вийти з фракції.

"Всю дискусію я переказувати не буду. Але факт цієї дискусії я підтверджую і факт пропозицій теж, вони звучали", - уточнив Корнієнко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА