08:09 26.01.2021

У "Слузі народу" прогнозують, що Рада на поточному тижні прийме законопроект про можливість реєстрації вакцин від COVID-19

1 хв читати
У "Слузі народу" прогнозують, що Рада на поточному тижні прийме законопроект про можливість реєстрації вакцин від COVID-19

Верховна Рада може на поточному тижні прийняти законопроект щодо можливості реєстрації вакцин від коронавірусної хвороби COVID-19, сказав журналістам після засідання фракції "Слуга народу" в понеділок перший заступник глави фракції, лідер однойменної партії Олександр Корнієнко.

"Ми обговорювали (на засіданні фракції в понеділок, - ІФ) технічний законопроект №4613, він сьогодні тільки був зареєстрований. Він важливий, оскільки фактично відкриває для вакцин від COVID можливість emergency use, яку зараз не передбачає українське законодавство. Відповідно всі існуючі вакцини не пройшли так звану третю стадію досліджень, на це потрібно більше часу, рік ще, і всі країни починають їх використовувати в режимі emergency use. В Україні немає для цього правових підстав через недосконалість законодавства. Тому, я думаю, що ми цей законопроект оперативно приймемо цього тижня і він швидко почне діяти", - зазначив Корнієнко.

Політик наголосив, що завдяки прийняттю даного законодавчого акту Україна зможе розраховувати на отримання перших партій вакцини на початку лютого.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти за добу завдали 386 ударів по дев’яти містах і селах Запорізької області, є постраждалий

РФ у ніч на п'ятницю атакувала об'єкти енергетики, пошкоджено теплові та гідроелектростанції

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

Лоцман вантажного судна викликав допомогу буксира, перш ніж врізатися в міст у Балтіморі

По всій Україні - повітряна тривога через загрозу ракетних ударів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА