10:31 26.01.2021

У Києві чоловік із ножем напав на відвідувача лікарні, зловмисника затримано

1 хв читати
У Києві чоловік із ножем напав на відвідувача лікарні, зловмисника затримано

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який у приміщенні лікарні напав із ножем на відвідувача і поранив його, повідомляє прес-служба поліції столиці.

"Після прибуття на місце скоєння злочину ми з'ясували, що в медичному закладі до чоловіка підійшов раніше йому незнайомий і почав провокувати конфлікт, після чого ножем завдав удару в грудну клітину постраждалого. Далі правопорушник втік у невідомому напрямку. Для його затримання всім нарядам поліції було надано прикмети нападника, оскільки він був із ножем і становив небезпеку для інших. Уже через годину ми його затримали за місцем проживання", - розповів голова слідчого відділу Шевченківського управління поліції Олександр Богатирчук.

Правопорушник, киянин, 1975 року народження, був затриманий. Було встановлено, що раніше він потрапляв у поле зору правоохоронців за заподіяння тілесних ушкоджень та зберігання наркотичних речовин.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру, вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА