17:29 26.01.2021

Рятувальники Донеччини отримали сучасну основну та спеціальну пожежно-рятувальну техніку, обладнання та спорядження

2 хв читати

У Краматорську у вівторок відбулася церемонія передачі основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, спорядження та обладнання Головному управлінню Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

"Так, для своєчасного та належного здійснення заходів, пов'язаних із рятуванням людей та гасінням пожеж від ДСНС України до Головного управління були передані три пожежні автоцистерни на базі шасі МАЗ, що мають здатність вивозити до місця призначення по 8 тонн води, дві спеціальні аварійно-рятувальні машини легкого типу на базі шасі Ford Ranger; а також одна спеціальна аварійно-рятувальна машина середнього типу на базі шасі MAN. Основна та пожежно-рятувальна техніка буде розподілена між гарнізонами Маріуполя, Бахмута, Слов'янська, Лимана, Костянтинівки та смт Мангуш", - йдеться в повідомленні прес-служби ДСНС.

За рахунок субвенції від Донецької обласної державної адміністрації для Головного управління було придбано 73 комплекти спеціального одягу загальною вартістю 2,5млн грн. Сертифікат на отримання спеціального одягу вручив голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Кириленко.

Крім того, від представництва Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ), у рамках програми "Поліпшення рівного доступу до чистої питної води в уражених конфліктом районах та поліпшення практик підтримання гігієни у громадах, школах та медичних установах", Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Донецькій області отримав автоцистерну для перевезення питної води на базі шасі МАЗ.

За зразкове виконання посадових обов'язків, особисту ініціативу і самовідданість та високий професіоналізм під час виконання службових обов'язків, а також за відвагу, мужність, проявлені у ліквідації масштабних лісових пожеж, рятувальникам вручили нагороди.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА