07:02 27.01.2021

Житель Харківщини налагодив нелегальне виробництво PVP, у нього вилучено близько 8 кг готового психотропу

1 хв читати
Житель Харківщини налагодив нелегальне виробництво PVP, у нього вилучено близько 8 кг готового психотропу

Житель Дергачівського району Харківської області затриманий за підозрою в організації нелегального виробництва особливо небезпечної психотропної речовини PVP в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

"Досудовим розслідуванням встановлено, що на території приватного домоволодіння одного з селищ міського типу в Дергачівському районі місцевий житель налагодив діяльність лабораторії з виробництва особливо небезпечної психотропної речовини PVP. В ході проведеного обшуку вилучено готову психотропну речовину у великій кількості - приблизно 8 кг", - повідомляє прес-служба Харківської облпрокуратури.

Орієнтовна вартість вилученого психотропу за цінами чорного ринку становить 700 тис. грн. Крім того, правоохоронці вилучили прекурсори та обладнання для виробництва PVP.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру і обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Досудове розслідування проводять слідчі відділу поліції № 1 Харківського районного управління поліції № 3, оперативний супровід - співробітники управління з боротьби з наркозлочинністю в Харківській області. Процесуальне керівництво - місцева прокуратура №2.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА