07:40 27.01.2021

Унаслідок негоди знеструмлено 117 населених пунктів у п'яти областях України

2 хв читати
Унаслідок негоди знеструмлено 117 населених пунктів у п'яти областях України

У результаті ускладнення погодних умов (мокрий сніг, дощ і пориви вітру) станом на ранок середи знеструмлено 117 населених пункти у п'яти областях України, повідомила прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 07:00 27 січня в результаті ускладнення погодних умов (мокрий сніг, дощ і пориви вітру) через спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП залишаються знеструмленими 117 населених пунктів у 5 областях, а саме: Житомирська - 79, Київська - 13, Одеська - 13 Чернігівська - 11 і Запорізька - 1", - сказано в ранковому зведенні на сайті відомства в середу.

До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

Також повідомляється, що 26 січня в зв'язку зі сніговими заметами, викликаними поривчастим вітром на окремих ділянках доріг у Львівській та Рівненській областях, виникли затори. У ДСНС зазначили, що для забезпечення роботи снігоочисної техніки, вводилося обмеження руху для великогабаритного транспорту на ділянці траси Р-15 Ковель-Жовква (дорога регіонального значення) між с.Тудорковичі - с.Хоробрів Сокальського району Львівської обл. і тимчасово було призупинено рух великогабаритного транспорту на двох проблемних ділянках в Рівненській обл. (об'їзна дорога м.Рівне та траса Рівне-Луцьк в районі с.Броники).

"Затори ліквідовано, рух відновлено", - наголосили у відомстві.

За інформацією рятувальників, всього підрозділами ДСНС протягом доби проведено буксирування 82 од. автотранспортних засобів (надано допомогу 255 громадянам). Від ДСНС залучалося 203 працівники і 54 од. техніки.

Крім того зазначається, що станом на 7:00 27 січня за інформацією Служби автомобільних доріг транспортне сполучення на автомобільних дорогах державного та місцевого значення країни забезпечено. Обмежень руху немає.

Для забезпечення проїзду і розчищення автодоріг на території України від Служби автомобільних доріг залучено 812 од. тех. і 995 працівників.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА