17:29 27.01.2021

Проїзд дорогами найбільш засніжених Одеської, Миколаївської, Кіровоградської та Черкаської областей забезпечено - "Укравтодор"

1 хв читати
Проїзд дорогами найбільш засніжених Одеської, Миколаївської, Кіровоградської та Черкаської областей забезпечено - "Укравтодор"

 Проїзд дорогами найбільш засніжених Одеської, Миколаївської, Кіровоградської та Черкаської областей станом на 16:00 забезпечений.

Як повідомляється на сторінці Державного агентства автомобільних доріг України ("Укравтодор") у Facebook, штаб із ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на автодорогах державного значення при "Укравтодорі" цілодобово стежить за ситуацією.

За даними "Укравтодору", в Одеській області покриття державних доріг мокре, місцями засніжене. Обмеження руху на автодорогах не введено, проїзд забезпечено. У регіоні працює 168 дорожніх працівників і 137 одиниць техніки, зокрема: 70 піскорозкидачів, 33 навантажувачи, вісім автогрейдерів, 17 плужних механізмів. Температура повітря коливається від -1 до +1 градуса за Цельсієм, сніжить.

У Миколаївській області проїзд основними дорогами забезпечений. Йде мокрий сніг, місцями з дощем, сильний вітер. Техніка працює у посиленому режимі.

У Кіровоградській області проїзд держдорогами забезпечений. Ускладнень руху немає на жодному з напрямків. Мокрий сніг та вітер продовжуються, техніка працює в посиленому режимі - приблизно 100 одиниць. Крім того, в області розпочав роботу штаб із надзвичайних ситуацій, який діятиме до 31 січня.

У Черкаській області на автодорогах державного значення працює понад 100 одиниць спецтехніки. Проїзд дорогами державного значення забезпечений, обмежень, затримок і ускладнень у русі немає.

Наразі дорожня спецтехніка проводить обробку покриття автодоріг протиожеледними сумішами, дороги розчищаються від снігу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До Ради надійшла заява Сольського про відставку з посади міністра агрополітики - Стефанчук

Окупанти завдали удару по вокзалу Балаклії, постраждали 7 мирних жителів - ОВА

Зеленський про закриття неба над Україною західними партнерами: Питання не "чому", а "коли"

Кількість загиблих унаслідок ворожого удару по селищу Удачному на Донеччині зросла до 3, поранені 4 - ОВА

Волонтери ТЧХУ працюють у штабі з ліквідації наслідків ракетного удару РФ у Смілі

"Сталевий фронт" Ахметова побудував понад 80 км фортифікацій на Донеччині та Запоріжжі

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

Окупанти обстрілюють Херсон - голова МВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА