18:02 27.01.2021

Україна і Канада створюють робочу групу з питань мобільності

1 хв читати
Україна і Канада створюють робочу групу з питань мобільності

Україна і Канада створюють робочу групу, яка працюватиме над широким спектром питань у сфері міграції та мобільності, зокрема над спрощенням режиму поїздок українців до Канади, повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України.

Так, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков і міністр у справах імміграції, біженців та громадянства Канади Марко Мендічіно підписали лист про наміри щодо створення українсько-канадської робочої групи з питань мобільності.

За словами Авакова, створення робочої групи з мобільності дасть змогу закріпити особливий статус українсько-канадського партнерства і сприятиме реалізації комплексу заходів, спрямованих на взаємодію компетентних органів України та Канади.

У свою чергу Кулеба наголосив, що робоча група стане ефективним інструментом спільного реагування на світові виклики у сфері міграції та новою платформою діалогу на шляху до спрощення режиму поїздок громадян України до Канади.

У свою чергу президент України Володимир Зеленський пізніше схвалив намір створення робочої групи: "Вітаю створення українсько-канадської робочої групи з питань мобільності. Впевнений, цей новий інструмент сприятиме активізації двостороннього діалогу України та Канади з питань міграції та спрощенню режиму поїздок українців до Канади", - написав Зеленський на сторінці у Twitter.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА