10:14 28.01.2021

Снігопади не призвели до суттєвих затримок поїздів - "Укрзалізниця"

1 хв читати
Снігопади не призвели до суттєвих затримок поїздів - "Укрзалізниця"

Поїзди "Укрзалізниці" (УЗ) продовжують курсувати в штатному режимі незважаючи на негоду, повідомляється на сайті компанії.

Згідно з повідомленням УЗ, у заходах щодо боротьби зі снігом було задіяно більше ніж 3 тис. залізничників, роботи відбувалися майже на всій території України.

"Під час робіт залізничники очистили від снігу понад 7,3 тис. стрілочних переводів, 118 пасажирських платформ та майже 600 технологічних проїздів. Незважаючи на негоду, значних затримок поїздів не відбувалося", - уточнює компанія.

За інформацією "Укрзалізниці", в четвер найбільша товщина снігового покриву залишається в Сянках Львівської області - 25 см і Одесі - 30 см.

З огляду на погодні умови, роботи з прибирання снігу на об'єктах залізничної інфраструктури триватимуть у цілодобовому режимі.

"Укрзалізниця" закликає пасажирів бути обережними та обачними на об'єктах залізничної інфраструктури, особливо в період складних погодних умов.

Як повідомлялося, увечері в середу, 27 січня, в Одеській області на дорогах М-15 Одеса - Рені (на Бухарест) і М-16 Одеса - Кучурган (на Кишинів) було повністю закрито рух для автотранспортних засобів усіх категорій через негоду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА