11:57 28.01.2021

Підприємці рушили колоною Хрещатиком до КС, одна зі смуг проїжджої частини перекрита

2 хв читати
Підприємці рушили колоною Хрещатиком до КС, одна зі смуг проїжджої частини перекрита

Учасники акції підприємців, що вимагають ухвалення законопроектів про захист спрощеної системи оподаткування та звітності, сформували на майдані Незалежності в центрі Києва колону та вирушили до будівлі Конституційного Суду України.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", учасники мітингу йдуть вулицею Хрещатик, через що рух автотранспорту головною вулицею української столиці ускладнено. Одну зі смуг на Хрещатику повністю перекрили.

Перед цим загальним голосуванням учасники акції вирішили не йти до урядового кварталу та обмежилися рішенням йти до будівель Конституційного Суду України (КС), представництва Європейського Союзу та посольства США в Україні.

У свою чергу правоохоронці закликали водіїв скорегувати маршрути поїздок, щоб не перетинатися з учасниками акції. "Наразі учасники акції формують колону на майдані Незалежності. За можливості уникайте поїздок за маршрутом колони", - йдеться у Telegram-каналі патрульної поліції.

Як повідомлялося, у четвер правоохоронці спільно з військовослужбовцями Національної гвардії заступили на посилене несення служби у центрі Києва у зв'язку з запланованим мітингом підприємців із вимогою ухвалення законопроектів про захист спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності. Під час мітингу фізичні особи-підприємці хочуть "розповісти про свої проблеми не лише українській владі, а й усьому світу". Вони також вимагають зняття впровадженої на час дії карантинних обмежень заборони на роботу. Участь у акції беруть підприємці з усієї України, і з великих міст та обласних центрів, і з невеликих населених пунктів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА