17:01 28.01.2021

В Офісі президента заявляють, що Зеленський і Коломойський не спілкуються

1 хв читати
В Офісі президента заявляють, що Зеленський і Коломойський не спілкуються

 Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак заявляє про відсутність будь-яких стосунків між бізнесменом Ігорем Коломойським і президентом Володимиром Зеленським.

"Наскільки мені відомо, ніяких (стосунків - ІФ). Це перший президент України, який показав на своєму прикладі, що можна бути абсолютно віддаленим від фінансових груп, від так званих олігархів", - сказав він в інтерв'ю виданню "НВ", відповідаючи на запитання, які стосунки зараз у президента з Коломойським.

Крім того, коментуючи взаємини Офісу президента з бізнесменом Рінатом Ахметовим, він наголосив: "У нас як в Офісу президента немає ні з ким жодних домовленостей".

Також, за словами Єрмака, нинішня влада, "напевно, єдина, яка не має телевізійного каналу".

Щодо так званих сфер впливу у фракції "Слуга народу" й орієнтації деяких депутатів на Коломойського й Ахметова, то Єрмак сказав: "Ви згадали фракцію "Слуги народу". Безумовно, 250 осіб - це величезна фракція. Звісно, є різні сфери впливу. Але, знову-таки, у нас дуже давно закінчився рабовласницький лад. Я не вірю в ці фрази та ці інсинуації, що хтось чиясь людина. Мені здається, дуже часто бажане видається за дійсне".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА