19:35 28.01.2021

На півдні України обмежено або перекрито рух деякими дорогами

2 хв читати
На півдні України обмежено або перекрито рух деякими дорогами

Станом на 18:00 четверга проїзд на дорогах загального користування в Україні забезпечено, проте на деяких дорогах в Одеській і Миколаївській областях проїзд або обмежений, або неможливий, повідомляє прес-служба Держслужби України з НС.

Так, в Одеській області - заборонено рух транспортних засобів усіх видів на автодорогах державного значення М-15 Одеса-Рені, М-16 Одеса - Кучурган і на всіх автодорогах місцевого значення.

У Миколаївській області обмежено рух великовантажних і великовагових транспортних засобів та автобусів на автодорозі М-13 Кропивницький-Платонове.

Відсутній проїзд до 9 н.п. в Одеському (1), Білгород-Дністровському (6) і Березівському (2) районах Одеської області.

Поблизу с. Петровірівка Ширяївського району Одеської області на автодорозі М-05 Київ - Одеса через замети та ожеледицю утворився затор із великогабаритних транспортних засобів. Для розчищення дороги і ліквідації автомобільного затору залучено 8 одиниць техніки Служби автомобільних доріг і спецтехніка ДСНС (БАТ і ІМР - 2 од.).

Рух перекрито підрозділами Нацполіції. Силами ДСНС відбуксирували 32 одиниці техніки та надали допомогу 48 особам, прочищені 7 км дороги. Мобільними пунктами обігріву ДСНС (2 од.) здійснюється патрулювання для надання допомоги.

Станом на 18.00 четверга спостерігається місцями невеликий сніг в Одеській (сніговий покрив 20-25 см), Київській (до 10 см), Черкаській (до 20 см), Чернігівській (до 2 см), Кіровоградській (до 10 см) і Вінницькій ( до 5 см) областях; невеликий сніг з дощем у Миколаївській (до 15 см) і Херсонській (до 1 см) областях.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА