06:58 29.01.2021

У центральних і південних областях України через негоду обмежено рух транспорту, утворилися затори

3 хв читати
У центральних і південних областях України через негоду обмежено рух транспорту, утворилися затори

Станом на вечір четверга, 28 січня, на дорогах центральних і південних областей, через негоду, обмежено рух великовантажних і великовагових транспортних засобів, на деяких ділянках автодоріг утворилися істотні затори, повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій України.

"Станом на 23.00 спостерігається місцями невеликий сніг в Одеській (сніговий покрив 20-25 см), Київській (до 10 см), Черкаській (до 20 см), Чернігівській (до 12 см), Кіровоградській (до 10 см), Миколаївській ( до 15 см), Херсонській (до 5 см) і Дніпропетровській (до 2 см) областях; дощ у Сумській і Полтавській областях", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в четвер увечері.

За інформацією Служби автомобільних доріг, проїзд на дорогах загального користування забезпечено, за винятком обмеження руху в деяких центральних і південних областях.

Зокрема, в Одеській області - заборонено рух транспортних засобів усіх видів на автодорогах державного значення М-15 Одеса-Рені, М-16 Одеса-Кучурган і на всіх автодорогах місцевого значення.

У Миколаївській області - обмежено рух великовантажних і великовагових транспортних засобів і автобусів на автодорозі М-13 Кропивницький-Платонове.

У Черкаській області - обмежено рух великовантажних і великовагових транспортних засобів та автобусів на автодорозі М-05 Київ - Одеса в Уманському районі.

У відомстві наголосили, що відсутній проїзд до 5 н.п. у Білгород-Дністровському районі Одеської області.

Крім того, на автодорогах південних областей утворилися затори.

Зокрема, на автодорозі М-05 Київ - Одеса найбільш проблемною ділянкою залишається відрізок Знам'янка - Ревова (спостерігаються перемети протяжністю близько 30 км, в яких заблоковано до 50 великогабаритних транспортних засобів, рух закрито). На цій ділянці працює 6 од. техніки (БАТ, ІМР, бульдозер, ротор і 2 автогрейдери) для відкриття руху в бік Києва. На інших ділянках техніка працює для запобігання заметів.

Поблизу с. Любашівка знаходиться рейсовий автобус Москва-Херсон (всього 27 осіб, серед яких 1 дитина). Силами ДСНС (1 од. тех. - мобільний пункт обігріву) проводиться транспортування з автобуса 6 осіб (зокрема, 1 дитина) до Любашівської ЦРЛ. Інші пасажири (20 осіб і водій) від транспортування відмовилися. Підрозділами ДСНС проводиться буксирування автомобілів і надається допомога громадянам. Від ДСНС залучено понад 220 працівників о/с і понад 60 од. техніки.

Поблизу с. Маяки Біляївського району на автодорозі М-15 Одеса - Рені (на відстані близько 15 км від Одеси) через замети й ожеледицю утворився затор з великогабаритних транспортних засобів (до 50 од., довжиною близько 2 км). Для розчищення дороги і ліквідації автомобільного затору залучено 1 од. техніки Служби автомобільних доріг. Рух перекрито підрозділами Нацполіції.

Силами ДСНС відбуксувано 41 од. техніки та надано допомогу 64 особам, прочищено 50 км дороги. Мобільними пунктами обігріву ДСНС (2 од.) здійснюється патрулювання для надання допомоги.

"Всього з початку негоди підрозділами ДСНС здійснено буксирування понад 700 транспортних засобів (з них 14 машин швидкої допомоги, 19 автобусів) та надано допомогу близько 1 тис. 700 особам (з них 2 породіллі), розпиляні і прибрані 57 повалених дерев (Одеська - 44, Кіровоградська - 7 і Миколаївська - 6)", - сказано в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

Генштаб ЗС України: На фронті було 104 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку відбито 27 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 13 ракетних та 56 авіаударів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА