10:52 29.01.2021

Поліція України не отримувала доручень про розшук екс-заступника глави СБУ Нескоромного - джерело

2 хв читати
Поліція України не отримувала доручень про розшук екс-заступника глави СБУ Нескоромного - джерело

До Національної поліції України не надходило доручень про розшук колишнього першого заступника глави Служби безпеки України Дмитра Нескоромного, повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" інформоване джерело.

"До Нацполіції та Укрбюро Інтерполу не надходило доручень про розшук Нескоромного", - сказав співрозмовник агентства.

Як повідомлялося, 26 січня Нескоромному оголосили про підозру в організації підготовки вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова.

"Колишньому першому заступникові глави Служби безпеки Дмитру Нескоромному оголошено про підозру в скоєнні злочину - організації підготовки вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова. Зокрема, йдеться про ч.1 ст.14, ч.2 ст.28 і ст.348 Кримінального кодексу України", - повідомили в СБУ.

23 січня Служба безпеки України повідомила про затримання чинного співробітника відомства, який намагався вбити співробітника спецслужби.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про затримання полковника спецпідрозділу "Альфа" Андрія Расюка за підозрою в підготовці вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова. Замовник - екс-заступник глави спецслужби Дмитро Нескоромний оголошений у розшук, повідомив журналіст, головний редактор Інтернет-видання "Цензор.Нет" Юрій Бутусов.

Раніше агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на інформоване джерело в правоохоронних органах повідомляло, що найближчим часом слідство планує повідомити, що мотивом замовлення усунення начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова було те, що він був єдиною перешкодою для отримання екс- заступником глави спецслужби Дмитром Нескоромним високої посади в керівництві СБУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА