19:40 30.01.2021

Грузія отримає перші дози вакцини Pfizer до кінця лютого

1 хв читати
Грузія отримає перші дози вакцини Pfizer до кінця лютого

Перші дози вакцини Pfizer надійдуть до Грузії до кінця лютого, повідомив в суботу глава грузинського уряду Георгій Гахарія.

"Відповідно до національного плану, щойно буде отримана вакцина, почнеться вакцинація нашого медперсоналу", - написав Гахарія на своїй офіційній сторінці в Facebook.

Прем'єр Грузії висловив подяку голові Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Тедросу Аданом Гебреєсусу за підтримку в цьому питанні.

Зі свого боку глава Національного центру з контролю за захворюваннями Грузії Аміран Гамкрелідзе заявив у суботу журналістам, що у найближчі два дні буде відома точна кількість доз вакцини Pfizer, які надійдуть до Грузії в лютому.

Він також повідомив, що в першу чергу буде проведена вакцинація медичного персоналу. За його словами, йдеться приблизно про 30 тисяч доз.

У Грузії, за даними грузинського МОЗ, з початку пандемії було виявлено понад 257 тисяч випадків зараження COVID-19, всього померли 3 тис. 159 осіб. Кількість одужалих становить 248 тис. 537 осіб.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА