09:00 31.01.2021

Китай тимчасово закрив в'їзд в країну іноземцям з Канади

1 хв читати
Китай тимчасово закрив в'їзд в країну іноземцям з Канади

Китай тимчасово заборонив в'їзд в країну всім іноземцям з Канади, повідомило китайське консульство в Торонто.

У повідомленні дипмісії уточнюється, що заборона стосується і іноземців, що мають посвідку на проживання в Китаї, дозвіл на роботу. В'їхати не зможуть ті, хто прямує в КНР у приватних справах і для возз'єднання з сім'єю. Заборона не стосується осіб, які мають дипломатичні і службові візи.

Як зазначають ЗМІ, це стало кроком у відповідь Китаю на введені Канадою обмеження на в'їзд, пов'язані з побоюваннями поширення COVID-19.

Всі пасажири авіакомпаній, що прибувають до Канади, повинні будуть пройти тест на COVID-19 в аеропорту і за свій рахунок чекати в готелі до трьох днів результатів тесту, заявив напередодні прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо.

У найближчі тижні канадці, які відпочивають у США, при поверненні зі Сполучених Штатів сухопутним шляхом повинні будуть пред'явити негативний результат тесту на COVID-19, перш ніж їм дозволять в'їзд.

У суботу, 30 січня, Канада повідомила про 4 255 нових випадків захворювання. З початку пандемії виявлено 778,7 тис.  заражених коронавірусом з початку пандемії, його жертвами в країні стали понад 19,9 тис. осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА