14:07 03.02.2021

У ЄС позитивно оцінили впровадження санкцій щодо телеканалів "112 Україна", NewsOne і ZIK

1 хв читати
У ЄС позитивно оцінили впровадження санкцій щодо телеканалів "112 Україна", NewsOne і ZIK

У Євросоюзі позитивно оцінили ухвалення рішення про впровадження санкцій щодо телеканалів "112 Україна", NewsOne і ZIK, повідомив голова представництва України при ЄС Микола Точицький.

"Можу сказати, що сьогодні, починаючи з самого ранку, вчорашнього вечора надзвичайно схвально поставилися в Європейській Комісії, Службі зовнішньої політики до вчорашнього рішення РНБО щодо наших санкції, і вже є безпосередньо, поки що неофіційна реакція, проте, я думаю, що під час візиту прем'єр-міністра до Брюсселя, ми почуємо й офіційну реакцію", - сказав Точицький на засіданні Комісії з питань координації виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у середу.

Як повідомлялося, 2 лютого президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО, яким фактично заблокував діяльність трьох телеканалів - 112, NewsOne і ZIK, які пов'язують з одним із лідерів партії ОПЗЖ Віктором Медведчуком.

Персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи застосовуватимуться, зокрема, до Тараса Козака та юридичних осіб ТОВ "Аріадна ТВ", ТОВ "Новий Формат ТВ", ТОВ "ТВ Вибір", ТОВ "Телерадіокомпанія "112-ТВ", ТОВ "Лідер ТВ", ТОВ "Партнер ТВ", ТОВ "Новини 24 години", ТОВ "Нові комунікації".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА