17:44 03.02.2021

Офіс президента розпочав інспекцію підрозділів ЗСУ, які виконують завдання на Донбасі

1 хв читати
Офіс президента розпочав інспекцію підрозділів ЗСУ, які виконують завдання на Донбасі

За дорученням президента України Володимира Зеленського та відповідно до плану контролю за діяльністю Збройних сил України та інших військових формувань у 2021 році Офіс глави держави 2 лютого розпочав інспекційну перевірку стану готовності до виконання завдань органів військового управління, з’єднань та військових частин ЗСУ, що виконують завдання в Операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей.

Як повідомляє прес-служба глави держави, відповідна перевірка затверджена розпорядженням президента №12 від 1 лютого 2021 року.

Основною метою інспекції є перевірка стану готовності сил і засобів, задіяних в ООС, до виконання завдань за призначенням, а також визначення ефективності заходів, які вживаються керівництвом Міністерства оборони України та ЗСУ, інших органів військового управління щодо всебічного забезпечення сил із засобів, що виконують завдання на сході держави.

Крім того, перевірка спрямована на виявлення чинників, що негативно впливають на стан готовності сил і засобів до виконання завдань.

До участі в інспекційній перевірці залучені представники Офісу президента України, апарату Ради національної безпеки і оборони України, Міністерства оборони та Збройних сил України.

За результатами перевірки буде підготовлено доповідь президенту, а також пропозиції щодо подальшого нарощування можливостей ЗСУ та вирішення наявних проблем у сфері оборони держави.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА