19:55 03.02.2021

Корнієнко: Питання призначення Вітренка першим віце-прем'єром - міністром енергетики знову буде винесено на голосування до ВР

1 хв читати
Корнієнко: Питання призначення Вітренка першим віце-прем'єром - міністром енергетики знову буде винесено на голосування до ВР

Питання призначення в. о. міністра енергетики України Юрія Вітренка на посаду першого віце-прем'єр-міністра - міністра енергетики виноситиметься на голосування до сесійної зали втретє, заявив перший заступник голови фракції "Слуга народу" у Верховній Раді, керівник однойменної партії Олександр Корнієнко.

"На початку пленарного тижня обов'язково є фракція... причина збирати фракцію, це кадрові питання. Тому що ми зрозуміли на прикладі першого призначення Юрія Вітренка, їх уже два було, там ще й наступне буде...", - сказав Корнієнко в ефірі програми "Хард з Влащенко" на телеканалі "Україна 24" у середу ввечері.

Він також зазначив, що за підсумками двох голосувань стало зрозуміло, що силами однієї лише фракції "Слуга народу" підтримати таке призначення не виходить, і значить потрібна буде підтримка інших народних депутатів.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України призначив колишнього виконавчого директора НАК "Нафтогаз України" Юрія Вітренка виконувачем обов'язків міністра енергетики 21 грудня 2020 року.

Перед цим, 17 грудня, для призначення першим віце-прем'єром - міністром енергетики України Вітренку у Верховній Раді не вистачило 40 голосів (за проголосували 186 депутатів), він подав декларацію як кандидат на посаду заступника міністра енергетики.

28 січня Верховна Рада повторно не підтримала призначення в. о. міністра енергетики Юрія Вітренка на посаду першого віце-прем'єр-міністра - міністра енергетики.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США вже почали постачати боєприпаси Україні, їх буде доставлено протягом кількох днів - Пентагон

ПК "Південь": у Херсонській області знищено розвідувальний БПЛА "Орлан-10", в Одеській - БПЛА "ZALA"

Унаслідок обстрілів на Донеччині загинули п’ятеро людей, вісім поранено

"Укрзалізниця" скасувала зміни в русі поїздів, запроваджені через обстріли Харківщини

Підозрюваного в хабарництві заступника голови Запорізької облради відсторонено від посади - САП

ISW: Є реальна загроза захоплення Часового Яру, хоча армія РФ не може зробити це швидко

Нелегальні онлайн-казино атакують компанію Favbet - заява

Міністра агрополітики Сольського взято під варту з альтернативою застави 75,7 млн грн

За добу на Харківщині 13 постраждалих у результаті ворожих обстрілів

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, шестеро поранених

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА