08:05 04.02.2021

До суду направлено обвинувальний акт щодо ОЗУ, яке обвинувачують у рейдерському захопленні сільгосппідприємств на понад 165 млн грн

1 хв читати

До суду направлено обвинувальний акт стосовно чотирьох осіб, які вчинили рейдерське захоплення сільгосппідприємств у Харківській області вартістю понад 165 млн грн, повідомили в Офісі генпрокурора України.

"Полтавською обласною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох осіб, які у складі організованої групи вчинили рейдерське захоплення сільгосппідприємств. Їм інкримінують протиправне заволодіння майном підприємств, підроблення та використання офіційних документів. Матеріали щодо організатора виділені в окреме провадження, поки що він перебуває у розшуку", - йдеться у повідомленні у Telegram-каналі Офісу генпрокурора.

За даними слідства, учасники злочинного угруповання шляхом підроблення печаток, протоколів загальних зборів, договорів купівлі-продажу та інших документів здійснили рейдерське захоплення трьох сільськогосподарських товариств Харківської області. Загальна вартість активів, привласнених обвинуваченими, становить понад 165 млн грн.

В Офісі генпрокурора наголосили, що під час досудового розслідування завдяки реалізації комплексу слідчо-оперативних заходів заподіяні протиправними діями збитки відшкодовані у повному обсязі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА