20:01 04.02.2021

Кандидатом у нардепи "Євросолідарності" в Черкаській області стане Роман Сущенко

2 хв читати
Кандидатом у нардепи "Євросолідарності" в Черкаській області стане Роман Сущенко

Український журналіст, колишній в'язень Кремля, перший заступник голови Черкаської обласної ради Роман Сущенко стане кандидатом у народні депутати від партії "Європейська солідарність" на додаткових виборах у мажоритарному окрузі №197 у Черкаській області, повідомив лідер партії, п'ятий президент України (2014-2019 рр.) Петро Порошенко.

"Фракцію "Європейської солідарності" у Верховній Раді називають спецназом опозиції. І справді, наші депутати - це люди без страху і докору, які готові відстоювати Україну будь-де: в сесійній залі, в ПАРЄ, навіть на полі бою. І саме такою людиною, без сумніву, є Роман Сущенко. Людина, яка пройшла російські катівні, яка боролася за Україну навіть у безнадійній, здавалося б, ситуації. Роман став символом боротьби за Україну, яку підтримав увесь світ", - наголосив Порошенко.

Як повідомляється на сайті "Євросолідарності", лідер партії зазначив, що досвід Сущенка допоможе в парламентській боротьбі "з російською п'ятою колоною". "Роман відразу влився в нашу команду, і можна точно сказати, що він - наша людина. Роман добре знає проблеми черкаського краю і тому принесе в парламенті багато користі - у тому числі і жителям області", - сказав політик.

Порошенко наголосив, що "завдяки таким людям, як Роман, авторитет і підтримка партії ростуть, і переконаний - далі зростатимуть".

Як повідомлялося, Сущенка, який очолює команду партії "Європейська солідарність" у Черкаській області, 5 грудня 2020 року було обрано першим заступником голови Черкаської обласної ради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА