13:52 05.02.2021

Туреччина відкриє туристичний сезон у квітні

1 хв читати
Туреччина відкриє туристичний сезон у квітні

Туреччина відкриє 2021 року туристичний сезон у квітні - спочатку на Середземному, а потім на Егейському узбережжі, повідомив міністр туризму країни Мехмет Ерсой.

"Наша мета - відкрити курортний сезон у квітні, спершу - в найбільш популярних у туристів регіонах. Сезон стартує на Середземному узбережжі, а потім пошириться на Егейське", - наводить його газета Haberturk.

Ерсой зазначив, що першими до Туреччини поїдуть європейці, наприкінці квітня - у травні - росіяни, оскільки в РФ будуть довгі свята, а також британці. Потім - мусульмани, через те, що 19 травня настане Рамадан. Повного відновлення туризму з усіх світових ринків він очікує в серпні.

Підбиваючи підсумки 2020 року, Ерсой зазначив, що Туреччина втратила не так багато туристів, як Греція та Іспанія, оскільки раніше відкрилася для іноземців завдяки програмі безпечної сертифікації. Загалом до країни приїхало 16 млн зарубіжних гостей, виручка становила $12,1 млрд. Крім того, Туреччина максимально спростила бюрократію для іноземних виробників кіно, що забезпечило їхній інтерес і, як наслідок, надходження в економіку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА