16:24 05.02.2021

У Києві цього року капітально відремонтують кілька транспортних магістралей і багато вулиць - Кличко

1 хв читати
У Києві цього року капітально відремонтують кілька транспортних магістралей і багато вулиць - Кличко

Цього року в Києві капітально відремонтують кілька транспортних магістралей, а також велику кількість вулиць, заявив мер міста Віталій Кличко.

"У місті Києві 1667 кілометрів доріг. Понад тисячу кілометрів ми відремонтували за минулі роки. На дороги, де роблять капітальний ремонт, гарантія п'ять років. І якщо на них з'являються якісь ушкодження, то підрядник своїм коштом виправляє недоліки. Але залишилася ще велика кількість доріг, які не ремонтували дуже довго. В нас заплановано реконструкцію багатьох доріг цього року. Зокрема, це й завершення ремонту проспекту Степана Бандери. Буде оновлено кілька ділянок Великої кільцевої. Також оновимо проспект Героїв Сталінграда, вулиці Милославської та багато інших об'єктів", - повідомив Кличко в ефірі телеканалу "Україна 24" у п'ятницю.

Він також зазначив, що столиця минулого року недоотримала понад за 5 млрд грн через кризу, спричинену пандемією коронавірусу. Втім, місто знаходить можливості, щоб продовжувати оновлення доріг.

"Капітальний ремонт дороги - це не лише заміна асфальтового покриття. Це й ремонт тротуарів і зупинок. Це - нове освітлення. Повна заміна всіх комунікацій. Це великий комплекс робіт. Ми також використовуємо нові технології. Нові суміші асфальтобетону, щоб покриття витримувало великі навантаження. Ми робимо все, щоб транспортна інфраструктура міста відповідала європейським нормам", - наголосив Кличко.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ізюмчанку, яка очолила поштове відділення під час окупації міста, засудили до 11 років в'язниці - прокуратура

Колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського оголошено в розшук

У 2023 році в судах розглянули 30% справ за статтями про колабораціонізм і держзраду - рух "Чесно"

Пожежники Копенгагена кілька годин не можуть загасити пожежу в історичній будівлі біржі

Представник Мінагрополітики на засіданні Комітету НАТО: Українські аграрії потребують підтримки, щоб гарантувати продовольчу безпеку світу

Кличко: Проїзд новим шляхопроводом на перетині Полярної та Богатирської в Києві відкриють у травні, рух Подільсько-Воскресенським мостом - у вересні

Україна шукає країну-покровителя в питанні звільнення українських цивільних осіб, яких утримує РФ - Лубінець

Рада ЄС обговорить 22 квітня постачання озброєнь Україні

Завершено евакуацію сімей із дітьми з Липецької громади - Синєгубов

Командувач ВМС ЗСУ обговорив із главою МЗС Норвегії поточну безпекову ситуацію в Чорноморському регіоні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА