20:03 05.02.2021

В'їзд великогабаритного транспорту в Київ 8-9 лютого обмежать через снігопади

1 хв читати
В'їзд великогабаритного транспорту в Київ 8-9 лютого обмежать через снігопади

З огляду на те, що за прогнозом синоптиків 8 лютого в Києві очікується значний снігопад і значне зниження температури, діятиме тимчасове обмеження в'їзду великогабаритного транспорту в Київ, повідомляє Департамент муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації.

"Про точний час початку дії обмеження поінформують окремо", - зазначили в міськадміністрації в п'ятницю ввечері.

У КМДА пояснили, що таке обмеження дасть змогу мінімізувати виникнення заторів на автодорогах і забезпечити рух снігоприбиральної техніки.

"Просимо водіїв великогабаритного транспорту заздалегідь врахувати цю інформацію і формувати свої маршрути в об'їзд Києва", - закликали в міськадміністрації.

Міська влада також звертається до водіїв із проханням не користуватися особистим авто під час снігопаду та, за можливості, віддавати перевагу громадському транспорту, а також не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях.

"Автомобілі, що заважають розчищати дороги міста від снігу, будуть евакуйовані", - наголосили в КМДА.

Як повідомлялося, за прогнозом синоптиків, 8 лютого в Києві очікується значний сніг, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети (приріст снігу 15-20 см), на дорогах ожеледиця. Також очікується значне зниження температури: вночі 13-16° морозу, вдень 7-10° морозу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА