13:15 08.02.2021

В Україні трохи потепліє, але буде вітряно, місцями заметілі, на дорогах ожеледиця

2 хв читати
В Україні трохи потепліє, але буде вітряно, місцями заметілі, на дорогах ожеледиця

Негоду на більшій частині України найближчої доби, 9 лютого, визначатиме циклон, що переміщається з південного заходу Європи, повідомляє Укргідрометцентр.

У більшості областей пройде сніг, уночі на півночі країни та в Харківській області - значний сніг, заметілі. Температура вночі 5-10° морозу (на північному сході до 13° морозу), удень 0-5° морозу.

У центральних областях уночі значний мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, удень невеликий мокрий сніг із дощем; температура вночі 1-6° морозу, вдень 0-5° тепла. На Закарпатті та півдні країни вночі та вранці мокрий сніг і дощ, температура вночі близько 0°, вдень 6-11° тепла.

На дорогах країни, окрім півдня та Закарпаття, ожеледиця.

Вітер південно-східний із переходом на північно-західний, 7-12 м/с, в усій Україні, окрім західних областей, пориви 15-20 м/с.

У Києві - вночі значний сніг, заметіль, удень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний із переходом на північно-західний, 7-12 м/с, уночі пориви 15-20 м/с. Температура вночі 7-9°, удень 2-4° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, за весь час метеорологічних спостережень у Києві 9 лютого найвища температура була зафіксована на відмітці 8,3 градусів тепла в 1990 році, а найнижча - на відмітці 32,2 градусів морозу в 1929 році.

У середу, 10 лютого, вночі в західних областях, удень на більшій частині території країни очікується сніг і мокрий сніг, на Закарпатті та сході країни, вдень і в центральних областях із дощем; лише у південних областях - без істотних опадів. На дорогах ожеледиця.

Вітер північно-східний із переходом на південно-східний, 7-12 м/с.

Температура в північних, Рівненській, Волинській областях уночі 9-16° морозу, вдень 3-8° морозу; на решті території вночі 0-7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, на півдні 5-10° тепла.

У Києві - вночі без опадів, вдень сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний із переходом на південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 9-11°, удень 4-6° морозу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

Президент Єврокомісії знову каже, що непередбачений прибуток від заморожених росактивів може бути використано для військових потреб України

Росіяни обстріляли Львове Херсонської області, пошкоджено школу

Велика Британія передала Міноборони України обладнання для роботи з реєстром "Оберіг"

Росіяни за добу завдали 6 ракетних і 63 авіаційних ударів по території України

Українська авіація завдала дев’ять ударів по районах зосередження противника

На лінії фронту зафіксовано 71 бойове зіткнення

Шольц: Сподіваємося, що ще шість систем "Patriot" буде знайдено для України від НАТО

Зеленський зустрівся з українською єврейською громадою напередодні свята Песах

Мінкультури розробило порядок визначення меж історичних ареалів у населених пунктах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА