17:13 09.02.2021

У четвер і п'ятницю на Київ знову обрушаться снігопади і заметілі

1 хв читати
У четвер і п'ятницю на Київ знову обрушаться снігопади і заметілі

У середу, 10 лютого, в Києві ожеледь, 11-12 лютого очікується значний сніг, хуртовини та снігові замети, повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на Український гідрометцентр.

"Удень 11 лютого та вночі 12 лютого, за прогнозами синоптиків, значний сніг та мокрий сніг (приріст снігу 10-20 см), налипання мокрого снігу. А також пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини; на дорогах снігові замети. Крім того, 12 лютого очікується зниження температури: вночі до 10-12° морозу, вдень до 8-10° морозу", - повідомляє КМДА у вівторок.

У міськадміністрації зазначили, що протягом усього тижня в столиці збережуться складні погодні умови. Дорожники та комунальні служби продовжують працювати в режимі нон-стоп: понад 6,5 тис. людей прибирають місто від снігу та криги. На дорогах столиці вдень працює 470 одиниць спецтехніки КК "Київавтодор".

"Міська влада просить киян за можливості утриматися від поїздок на власних авто та надати перевагу громадському транспорту. Крім того, закликаємо не паркувати автомобілі на узбіччях вулиць і доріг, щоб забезпечити безперешкодний рух спецтехніки. Транспортні засоби, що заважатимуть прибирати сніг, евакуюють. Так, тільки за минулу добу евакуювали 141 авто, а більше ніж 80 - перемістили", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА