07:20 10.02.2021

У західних, північних і центральних областях України в середу очікується місцями значний сніг

2 хв читати
У західних, північних і центральних областях України в середу очікується місцями значний сніг

У середу, 10 лютого, очікується погіршення погодних умов (сніг, значний сніг і дощ) у більшості областей України, повідомили в ДСНС.

"Станом на 6.00 спостерігається місцями невеликий сніг у Київській, Львівській, Івано - Франківській, Хмельницькій та Вінницькій областях; у Закарпатській області - невеликий дощ", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в середу вранці.

В інформації наголошується, що проїзд на дорогах загального користування забезпечено.

До розчищення доріг від Служби автомобільних доріг залучено понад 1 тис. 950 осіб та 1 тис. 240 од. техніки.

Рятувальники нагадали, що згідно з попереднім рішенням КМДА про заборону в'їзду в м.Київ великогабаритного транспорту, з 3:00 10 лютого з метою недопущення накопичення великогабаритного транспорту в межах Київської області обмежено рух великогабаритного транспорту в межах Київської (М-01 Київ-Чернігів, М -03 Київ-Харків, М-05 Київ-Одеса, М-06 Київ-Чоп, М-07 Київ-Ковель, Н-01 Київ-Знам'янка, Н-08 Бориспіль-Маріуполь) і Чернігівській (М-01 Київ -Чернігів, Н-07 Київ-Суми) областей.

На в'їздах в м.Київ ДСНС розгорнуто 8 пунктів обігріву.

Для моніторингу обстановки на випадок ускладнення погодних умов і надання допомоги, в Івано-Франківській і Закарпатській областях на перевалах від ДСНС залучено 6 одиниць техніки та 10 працівників особового складу.

Підрозділами ДСНС з початку негоди надано допомогу з вивільнення зі снігових заметів 420 транспортних засобів (з них 15 карет СМП і 10 автобусів) та надано допомогу 709 особам. Прибрано 8 повалених дерев. Від ДСНС залучалося 776 людей та 218 од. техніки.

Згідно з інформацією синоптиків, в Україні на 10 лютого в західних, північних і центральних областях сніг, місцями значний сніг, в Кіровоградській і Дніпропетровській областях удень із дощем. У південних, східних областях та в Криму вночі без істотних опадів, вдень невеликий, місцями помірний дощ. У центральних областях місцями ожеледь, на дорогах країни, крім південного сходу, ожеледиця. У центральних, східних і південних областях вночі та вранці місцями туман.

Вітер південно-східний з переходом на південно-сході на південно-західний, 7-12 м/с, на південному сході пориви 15-18 м/с.

Температура вночі 3-8° морозу, в північній частині місцями 9-14° морозу, в південній частині 0-5° тепла; вдень 2-7° морозу, в центральних, східних, Закарпатській областях та на високогір'ї Карпат 0-5° тепла, в південних областях 6-11° тепла, на півдні Одещини та в Криму 10-15° тепла.

На Київщині вночі помірний, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 7-9°, вдень 3-5° морозу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Атаковані об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях

Армія РФ за добу завдала 12 ракетних та 76 авіаційних ударів по території України

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Влада КНР має намір виплачувати населенню до $1,4 тис. при заміні старих машин на електромобілі

Права на логотип МАУ на майданчику СЕТАМ придбав директор Орловської ВЕС

Польща вночі двічі піднімала військову авіацію через російські удари по Україні

27 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Чергову хвилю ракетної атаки РФ спрямовано на західні області, знову задіяно "Кинджали"

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА