11:40 10.02.2021

Рух транспорту на Волині обмежено через негоду, знято обмеження для вантажівок на дорогах до Києва в 5 областях

2 хв читати
Рух транспорту на Волині обмежено через негоду, знято обмеження для вантажівок на дорогах до Києва в 5 областях

Покриття на автодорогах державного значення у більшості областей України в середу засніжене; через складні погодні умови діють обмеження на рух для всіх видів транспорту у Волинській області, повідомило Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") на своєму сайті.

У Волинській області, зокрема, діє обмеження для всіх видів транспорту на дорозі Т-18-02 /М-07/ - Маюничі - Велика Осниця - Красноволя - Колки - /Р-14/ - Копилля - Рожище - Торчин - Шклинь - /Н-17/, км 107+000 - 130+000 (на ділянці смт Торчин - с. Шклинь), тривають роботи з очищення її від снігу.

У Закарпатській області у зв'язку з мокрим снігом на перевалах (Латирський, Абранський) та з метою ефективної роботи снігоочисної техніки 10 лютого з 00:00 до 3:00 було обмежено рух для великогабаритного транспорту на дорозі М-06 Київ-Чоп, км 702+000 - км 730+000.

При цьому, як зазначає "Укравтодор", з 15:00 вівторка, 9 лютого, знято всі обмеження в русі для вантажного транспорту на головних під'їзних дорогах до Києва в Київській, Житомирській, Рівненській, Полтавській і Черкаській областях.

За даними агентства, для забезпечення проїзду дорогами держзначення дорожні організації задіяли в роботі 1 241 одиницю техніки (у черговому режимі 863 одиниці) та 1 559 співробітників. Від ДСНС до ліквідації наслідків негоди (від її початку) було залучено 776 осіб та 218 одиниць техніки.

Згідно з даними Укргідрометцентру, 10 лютого в західних, північних і центральних областях сніг, місцями значний сніг, у Кіровоградській і Дніпропетровській областях удень із дощем, на півдні і сході місцями помірні дощі, в центрі місцями ожеледь.

Температура повітря вдень -2-7 °С, на півдні, в центрі та на сході 0+5°С. Вітер південно-східний 7-12 м/с, на південному сході південно-західний, 9-14 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА