10:10 11.02.2021

"Київстар" передав лікарням 55 кисневих концентраторів

2 хв читати
"Київстар" передав лікарням 55 кисневих концентраторів

Оператор мобільного зв'язку "Київстар" передав 55 кисневих концентраторів до 12 лікарень Києва і Київської області, Черкас, Чернівців, Вінницької, Полтавської, Луганської, Дніпропетровської, Кіровоградської та Хмельницької областей, зазначається в повідомленні оператора в четвер.

Відповідно до прес-релізу, кисневі концентратори "Біомед" JAY-10 від "Київстару" отримали Калинівська центральна районна лікарня, Спеціалізована медико-санітарна частина м. Нетішин, Білоцерківська міська лікарня №3, Київська міська клінічна лікарня №4, Ірпінська центральна міська лікарня, Каменська міська лікарня №7, Полтавська третя міська клінічна лікарня, Лохвицька районна лікарня, Черкаська центральна районна лікарня, Гайворонська центральна районна лікарня, Чернівецька обласна клінічна лікарня, а також Новопсковське територіальне медичне об'єднання.

"Великий бізнес допомагає суспільству подолати пандемію коронавірусу. Я радий, що ми продовжуємо займатися наданням необхідного обладнання для боротьби з пандемією", - наведено слова президента "Київстару" Олександра Комарова в повідомленні.

Він також нагадав, що в 2020 році "Київстар" передав 10 апаратів штучної вентиляції легенів Savina 300 Select із витратними матеріалами до них, 20 моніторів пацієнта Vista 120 і 6 851 багаторазовий захисний костюм для медичних працівників до 30 опорних лікарень.

Проект здійснюється у партнерстві з БФ "Твоя опора", який здійснив моніторинг медичних закладів, які приймають хворих на коронавірус.

У повідомленні також наголошується, що благодійні організації, з якими співпрацює "Київстар", пройшли ретельні перевірки на міжнародному рівні материнської групи Veon щодо етичності ведення своєї діяльності.

Як повідомлялося, за час карантину "Київстар" надав допомогу бонусами на рахунок для майже 70 тис. медиків, на три літніх місяці їм було надано доступ до безлімітного інтернету. Загальна сума підтримки, виділена оператором, становила приблизно 80 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нардепи пропонують маркувати спеціальними написами цінники та упаковку товару, виробник якого працює в державі-агресорі

Окупанти обстріляли Білопілля на Сумщині, загинув мирний житель - Офіс генпрокурора

Боррель: Сподіваюся, вже в понеділок будуть конкретні рішення надати Україні засоби ППО, зокрема Patriot

Громадяни Словаччини зібрали майже EUR2 млн на закупівлю снарядів для України методом краудфандингу - ЗМІ

Унаслідок артилерійського обстрілу в Куцурубській громаді загинула жінка, поранені чоловік і підліток

Росія вбила українських дітей у Дніпрі, ми могли запобігти цьому, але не змогли - глава МЗС Естонії

РФ атакувала Одещину ракетами, пошкоджено припортову інфраструктуру, постраждала людина - Кіпер

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА