18:50 11.02.2021

Російські найманці двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі, загинув боєць ЗСУ

1 хв читати
Російські найманці двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі, загинув боєць ЗСУ

Протягом доби четверга, 11 лютого, в районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню, внаслідок чого був убитий військовослужбовець Збройних сил України, повідомляє прес-центр ООС.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" збройні формування Російської Федерації здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників зі снайперської зброї неподалік населеного пункту Зайцеве. У результаті пострілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав вогнепальне поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу, але, на жаль, від отриманих поранень він помер під час евакуації до госпіталю", - йдеться у зведенні щодо ситуації в районі проведення ООС станом на 17:00 четверга, оприлюдненому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.

Окрім цього, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поблизу Водяного, що на Приазов'ї, російські найманці відкривали вогонь у бік українських позицій із ручного протитанкового гранатомета.

"На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкрили вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ", - йдеться у зведенні.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА