12:18 13.02.2021

У журналістів телеканалів 112, Newsone і ZIK забрали акредитацію для роботи у ВР – депутат

1 хв читати
У журналістів телеканалів 112, Newsone і ZIK забрали акредитацію для роботи у ВР – депутат

Журналістам телеканалів "112 Україна", Newsone і ZIK, діяльність яких була заблокована рішенням Ради національної безпеки і оборони, скасували акредитацію для роботи у Верховній Раді, стверджує народний депутат Роман Лозинський (фракція "Голос").

"Абсолютно справедливо, тому що ці рупори пропаганди з-за поребрика займалися явно не журналістикою, а тільки підривною діяльністю і дискредитацією проукраїнських сил парламенту", – написав Лозинський у соцмережі Фейсбук у суботу

Він зазначив, що минулого тижня звернувся до голови Верховної Ради Дмитра Разумкова і керівника апарату парламенту з вимогою скасувати акредитацію для журналістів 112 Україна", Newsone і ZIK.

Як повідомлялося, 2 лютого президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення РНБО про застосування санкцій стосовно фізичних і юридичних осіб. Персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи було застосовано, зокрема, до нардепа від "ОПЗЖ" Тараса Козака, а також телеканалів "112 Україна", NewsOne та ZIK.

Згідно з рішенням, персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи застосовуватимуться, зокрема, до Тараса Козака та юридичних осіб "Аріадна ТВ", "Новий Формат ТВ", "ТВ Вибір", "Телерадіокомпанія "112-ТВ", "Лідер ТВ", "Партнер ТВ", "Новини 24 години", "Нові комунікації".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА