15:04 13.02.2021

Через негоду в Україні ввели обмеження на рух вантажівок у трьох областях, ще в одній – обмежать рух всього транспорту

2 хв читати
Через негоду в Україні ввели обмеження на рух вантажівок у трьох областях, ще в одній – обмежать рух всього транспорту

Через погіршення погодних умов в Україні в декількох регіонах ввели обмеження на пересування вантажного та великогабаритного транспорту, а в Рівненській області обмежили рух всього транспорту дорогами державного значення.

Як повідомляють у прес-службі Державної служби України з надзвичайних ситуацій, з метою забезпечення ефективної роботи дорожньої снігоприбиральної техніки діють обмеження руху великовантажного та великогабаритного автотранспорту на деяких ділянках доріг у Волинській, Вінницькій та Івано-Франківській областях.

Так, на Волині обмежать рух вантажівок на дорозі Т-18-02 Маюничи – Шклинь (ділянка Торчин – Шклинь), Т-03-02 Піща – Козин (ділянка Володимир-Волинський – Павлівка) і Т-03-05 Нововолинськ – Михайлівка (ділянка Павлівка – Михайлівка), в Івано-Франківській області – на дорогах Р-24 Татарів – Кам'янець-Подільський (ділянка Коломия – Городенка) і Р-20 Снятин – Тязів (ділянка Снятин – Городенка), у Вінницькій – Му-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (дільниця Жмеринка – Могилів-Подільський), Т-02-03 Погребище – Турбів – Сквира (ділянка Турбів – Погребище), Т-02-12 Вінниця – Шпиків – Комаргород (ділянка Тиврів – Шпиків).

Крім того, у зв'язку з сильними поривами вітру та утворенням заметів у Рівненській області на дорогах державного значення в межах регіону вводиться обмеження руху всіх транспортних засобів, крім спеціалізованої техніки.

"Для розчистки доріг від Служби автомобільних доріг залучено близько 1 тис. 700 людей та 1 тис. 430 од. техніки. На в'їздах до м. Києва продовжують функціонувати 8 пунктів обігріву ДСНС (з початку негоди надано допомогу понад 350 особам). Для моніторингу обстановки погодних умов та надання допомоги, у Івано-Франківській та Закарпатській областях на перевалах від ДСНС залучено 10 людей та 6 одиниць техніки", – зазначають рятувальники.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА