15:11 14.02.2021

Депутат Козак останнім часом з України не виїжджав - голова Держприкордонслужби

2 хв читати
Депутат Козак останнім часом з України не виїжджав - голова Держприкордонслужби

Народний депутат фракції "Опозиційна платформа - За життя" Тарас Козак не може перебувати зараз в Об'єднаних Арабських Еміратах, як про це повідомили деякі ЗМІ, оскільки останнім часом з України не виїжджав, повідомив голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко.

"Згаданий вами депутат цього місяця ще не перетинав кордону України на виїзд. Востаннє громадянин Козак здійснив перетин кордону наприкінці січня, повернувшись в Україну через один зі столичних аеропортів", - сказав Дейнеко в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

Відповідаючи на запитання про те, чи можливо, що приватним літаком, яким користується депутат Козак, полетів до ОАЕ хтось із його найближчих соратників, голова Держприкордонслужби сказав: "Це знову-таки не відповідає дійсності, і все набагато простіше - якщо говорити про окремих громадян, які є його найближчими соратниками і про яких суспільству відомо, що вони перетинали кордон, скажімо так, у безпосередньому зв'язку з Тарасом Козаком, то ці особи також у лютому Україну не залишали".

Водночас керівник прикордонного відомства розповів, що літак "Gulfstream G450", бортовий номер Т7 BRG, яким останнім часом користувався Козак, наразі справді перебуває за межами України.

"Ним, звісно, можуть виконуватися комерційні рейси світом. За наявною інформацією, 12 лютого цей борт орендували двоє громадян Білорусі, які прибули в Об'єднані Арабські Емірати для організації двох музичних концертів, анонсованих на березень цього року. Насправді, це все дуже легко перевірити", - додав Дейнеко.

Раніше деякі ЗМІ повідомили про те, що Козак полетів в ОАЕ, де зараз з офіційним візитом перебуває президент України Володимир Зеленський. У повідомленнях висловлювалося припущення, що там може відбутися їхня зустріч.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА