13:45 15.02.2021

Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром ОАЕ

1 хв читати
Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром ОАЕ

 Президент України Володимир Зеленський у рамках свого офіційного візиту до Об'єднаних Арабських Еміратів зустрівся з віце-президентом, прем'єр-міністром країни та правителем емірату Дубай шейхом Мохамедом бін Рашидом Аль Мактумом.

Як повідомляє прес-служба президента в понеділок, під час зустрічі політики окреслили пріоритетні напрями співпраці між Україною та ОАЕ, обговорили шляхи поглиблення двостороннього співробітництва в торговельно-економічній, інвестиційній та науково-технічній сферах.

Крім того, окрему увагу було приділено питанням боротьби з наслідками поширення коронавірусної інфекції та впливу карантинних заходів на економіки країн.

"Глава Української держави наголосив, що підвищена увага керівництва України та ОАЕ до пріоритетних напрямків двосторонньої співпраці свідчить про існування політичної волі й надалі розвивати та поглиблювати конструктивне, взаємовигідне співробітництво в інтересах українського та еміратського народів", - зазначається в повідомленні.

Із посиланням на слова Мохамеда бін Рашида Аль Мактума зазначено, що ОАЕ розглядають Україну як надійного партнера, відносини з яким розвиваються на засадах довіри та взаємоповаги.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА