07:19 16.02.2021

Ізраїль з 21 лютого пом'якшить обмежувальні заходи для вакцинованих від COVID-19

1 хв читати
Ізраїль з 21 лютого пом'якшить обмежувальні заходи для вакцинованих від COVID-19

В Ізраїлі з неділі, 21 лютого, запрацюють торгові центри, готелі, спортивні зали, магазини і культурні майданчики - переважно для вакцинованих від коронавірусу, повідомило видання The Jerusalem Post у понеділок з посиланням на координаційний орган з боротьби з коронавірусом.

Згідно з планом, готелі, спортзали, культурні майданчики і басейни будуть відкриті для людей із "зеленими паспортами", які можна отримати після вакцинації або одужання від коронавірусу. У дітей молодше 16 років, які не можуть зробити щеплення, будуть перевіряти результати тесту на COVID-19.

Крім того, школярі з п'ятого по шостий та з 11 по 12 класи в містах, де епідеміологічна ситуація не критична, повернуться в школу.

Водночас у торговельних центрах, магазинах, бібліотеках, музеях і відкритих ринках "зелені паспорти" не є обов'язковими. Там буде достатньо дотримання обмежувальних заходів, що містять соціальну дистанцію.

Синагогам і молитовним будинкам доведеться вибирати, чи працювати наполовину своєї максимальної місткості, впускаючи тільки людей із "зеленими паспортами", або ж дотримуватися обмежень в 10 людей усередині і 20 назовні.

З початку пандемії в Ізраїлі заразилися коронавірусом понад 727 тис. людей, більш ніж 5,4 тис. померли.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА