17:49 16.02.2021

Шарія викликали на допит до СБУ на 22 лютого

1 хв читати
Шарія викликали на допит до СБУ на 22 лютого

Блогера та лідера політичної партії "Партія Шарія" Анатолія Шарія 22 лютого викликають на допит до Служби безпеки України, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі СБУ.

"Повісткою А.Шарія викликано на допит, який має відбутися 22 лютого. Рішення про оголошення Анатолія Шарія в розшук буде ухвалено в разі його нез'явлення на допит. Враховуючи останній пост Анатолія Шарія, де він читає текст підозри, - він її отримав. Тобто підозра дійшла до адресата", - зазначили в спецслужбі.

Раніше Служба безпеки України оголосила про підозру в скоєнні злочину блогерові, лідерові "Партії Шарія" Анатолію Шарію, який, на думку слідчих, провадив протиправну діяльність на шкоду національній безпеці країни в інформаційній сфері.

Правоохоронці повідомили, що метою Шарія було загострення суспільно-політичної ситуації в Україні та розпалювання міжнаціональної і міжконфесійної ненависті всередині української держави.

За даними ЗМІ, Шарій наразі живе в Іспанії.

Екс-нардеп України та член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко повідомив у Telegram із посиланням на свої джерела, що "Офіс генпрокурора готує документи на екстрадицію Анатолія Шарія з Іспанії, а також оголошення його в розшук за лінією Інтерполу".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА