12:19 17.02.2021

Суд дозволив спецрозслідування стосовно керівника столичної міліції часів Майдану

1 хв читати
Суд дозволив спецрозслідування стосовно керівника столичної міліції часів Майдану

Київський апеляційний суд дозволив проведення спеціального досудового розслідування стосовно колишнього начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ у м. Києві за його відсутності, повідомляє  сайт Офісу генерального прокурора в середу.

"Екс-керівника київської міліції підозрюють у вчиненні з 18 по 20 лютого 2014 року у складі злочинного угруповання, до якого входили колишній президент і деякі керівники правоохоронних органів, незаконного перешкоджання проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій, перевищення влади та службових повноважень, що призвело до настання тяжких наслідків, умисних вбивств і замахів на умисні вбивства, умисного завдання тяжких тілесних ушкоджень, а також терористичного акту", - зазначають у прокуратурі.

За даними слідства, підозрюваний переховується в РФ і на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим. У 2017 році Генеральна прокуратура РФ відповіла відмовою на запит Генеральної прокуратури України про його затримання і арешт у зв'язку з отриманням ним російського громадянства.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснюють слідчі Державного бюро розслідувань.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА