07:08 18.02.2021

Трамп не поспішає підтверджувати свій намір балотуватися на виборах президента у 2024 році

2 хв читати
Трамп не поспішає підтверджувати свій намір балотуватися на виборах президента у 2024 році

Колишній президент США Дональд Трамп в ході інтерв'ю телеканалу Newsmax неодноразово ухилявся від запитань про своє політичне майбутнє.

"Поки ще занадто рано говорити, але я бачу багато чудових опитувань, це точно", - відповів Трамп на запитання ведучого про те, чи збирається він висувати свою кандидатуру на виборах у 2024 році.

"У нас є величезна підтримка. (...) Я поки не скажу, чи буду я знову балотуватися, але у мене є величезна підтримка, і я дивлюся на цифри опитувань, які зашкалюють...", - зазначив екс-президент.

Трамп також повідомив, що розглядає різні способи, щоб повернутися в соцмережі, багато з яких заблокували його акаунти після заворушень у Капітолії 6 січня.

"Нас дійсно переслідували в Twitter. (...) Вони відзначали майже всі, що я говорив. (...) Там стало дуже нудно. Ми не хочемо повертатися в Twitter", - заявив Трамп.

"Подивимося, що вийде, ми ведемо переговори з низкою людей, і є також інший варіант - створити свій власний сайт", - додав він.

Раніше американські ЗМІ з посиланням на обізнані джерела повідомляли, що Трамп виразно бажає зберегти можливість балотуватися на пост президента в 2024 році.

Крім того, з'являлася інформація, що колишній президент обговорює зі своїми близькими прихильниками питання про можливість створення нової партії. Однак пізніше радник Трампа Джейсон Міллер заявив, що у екс-президента немає жодних планів щодо створення нової політичної партії.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА