12:01 18.02.2021

До влади прийшов Антимайдан, але ми здатні захистити Україну, переконаний Порошенко

2 хв читати
До влади прийшов Антимайдан, але ми здатні захистити Україну, переконаний Порошенко

П'ятий президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко переконаний, що нинішня влада руйнує "справу Майдану".

"Сім років пройшло з того трагічного ранку 18 лютого, трагічних подій у Маріїнському парку, коли Україна втратила десятки своїх найкращих синів і дочок. І через сім років судять не вбивць, не тих, хто віддавав накази на вбивство українців, на знищення розвитку країни, її шляху в Європу, а тих, кого катували і здійснювали замах на їхнє життя", - наводить слова Порошенка прес-служба "Євросолідарності".

"Чому так сталося? Тому що наразі повернувся до влади Антимайдан. Коли люди Януковича та його соратника Портнова на сьогодні увійшли до владних кабінетів. Як вони туди потрапили? Як вони отримали контроль над правоохоронною та судовою системами? Зусиллями Зеленського. Яким чином руйнується справа Майдану, коли за вимогою Путіна і вказівкою Зеленського з-під варти звільняються вбивці, співробітники "Беркуту" і віддаються Путіну для того, щоб зруйнувати справи Майдану? Це є позиція теперішньої влади", - заявив Порошенко.

При цьому він зазначив, що є оптимістом. "Я твердо вірю і в Україну, і в український народ. Я твердо вірю у співпрацю з нашими партнерами в Європі та США, які точно не втратили віри в Україну і в українців", - сказав лідер партії "Європейська солідарність".

Як наголошується у повідомленні, Петро Порошенко та Марина Порошенко разом із сім'ями Героїв Небесної сотні вшанували пам'ять загиблих майданівців.

У меморіальних заходах також взяли участь народні депутати та депутати Київської міськради, громадські активісти, учасники Революції гідності. Вони поклали квіти та лампадки до пам'ятного Хреста на Алеї Героїв Небесної сотні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Стратегічною метою РФ є відновлення слави Радянського Союзу на міжнародній арені - Кулеба

В Одесі троє постраждалих від ракетного удару, з них двоє дітей, усі поранення легкі - обладміністрація

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА