16:11 18.02.2021

Адвокати Януковича не явилися до суду в Києві на розгляд власної скарги

1 хв читати
Адвокати Януковича не явилися до суду в Києві на розгляд власної скарги

Адвокати колишнього президента України Віктора Януковича не явилися до Київського апеляційного суду для розгляду власної скарги.

Як повідомляє Адвокатська дорадча група у Facebook, захисники екс-президента проігнорували засідання, на якому мали розглянути апеляцію адвокатів на рішення Печерського районного суду Києва від 4 травня 2020 року про обрання Януковичу запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

"Суд задовольнив клопотання прокуратури про залучення для захисту Януковича адвоката з центру БПП (безоплатної правової допомоги - ІФ)", - ідеться в повідомленні, опублікованому в четвер.

У ньому також зазначено, що наступне засідання з цього питання розпочнеться 25 лютого о 10:30.

Як повідомлялося, 28 січня 2021 року слідчі ДБР за погодженням із прокурорами Офісу генерального прокурора повідомили про підозру колишньому президенту України в державній зраді за підписання Харківських угод на користь Російської Федерації.

У березні 2017 року адвокат Януковича Сердюк розповів журналістам, що його підзахисний зареєстрований за адресою: РФ, місто Ростов-на-Дону, вул. Єременка, 81, корпус В. Адвокат зазначив, що адресу підтвердили міграційна служба та Генпрокуратура РФ.

Як писали раніше ЗМІ, за цією адресою розташоване елітне котеджне селище, на територію якого потрапити неможливо.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА