18:10 18.02.2021

В Івано-Франківську відкрилося почесне консульство Хорватії

1 хв читати

18 лютого, з нагоди 29-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Україною та Республікою Хорватія, заступник міністра закордонних справ України Євген Єнін взяв участь в урочистому відкритті почесного консульства Хорватії в Івано-Франківську, повідомило Міністерство закордонних справ України.

"Хорватія завжди рішуче підтримувала і підтримує європейські та євроатлантичні прагнення України, категорично засуджує російську агресію проти України, допомагає відновлювати територіальну цілісність і суверенітет нашої держави. Ми високо це цінуємо", - наводить слова Єніна прес-служба МЗС у четвер.

Заступник міністра наголосив, що український і хорватський народи єднають багаторічні традиції дружби та взаємної поваги. За його словами, почесне консульство Хорватії в Івано-Франківську сприятиме поглибленню взаємовигідних відносин України і Хорватії у сферах торгівлі, інвестицій, туризму, культури, освіти та науки.

Дипломат висловив упевненість, що завдяки активній діяльності почесного консула Віталія Запухляка Україна та Хорватія матимуть можливість збільшити обсяг двосторонньої торгівлі та залучити нові інвестиції.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА