07:20 19.02.2021

На засіданні РНБО не планували закривати телеканал "Прямий"

1 хв читати
На засіданні РНБО не планували закривати телеканал "Прямий"

Прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель запевнила, що на засіданні Ради національної безпеки і оборони 19 лютого не планували вводити санкції проти телеканалу "Прямий", повідомило видання "Українська правда".

"Санкції проти телеканалів 112.Україна, ZIK, NewsOne були впроваджені через докази фінансування з держави-агресора, а також пов’язаність їхнього власника з терористичними організаціями, що оперують на окупованих агресором територіях України", - цитує Мендель видання на своєму сайті в четвер увечері.

Прес-секретар зазначила, що закриття трьох каналів "було чітко артикульовано як членами РНБО, так і спецслужбами, які займалися відповідними розслідуваннями. Закриття вказаних каналів не мало ознак політичної боротьби, рішення було ухвалене винятково на захист державних інтересів".

" Сподіваємося, що публічні острахи Петра Порошенка щодо закриття каналів, які підпорядковуються йому, не є ознакою наявності подібної діяльності з його боку", - заявила Мендель.

За її словами свободі слова в Україні нічого не загрожує.

"Свободі слова в Україні нічого не загрожує, які б критичні матеріали, чи не надійні факти, якщо йдеться про телеканали, підпорядковані колишньому президенту, вони не поширювали", - додала прес-секретар.

Раніше повідомлялося, що 18 лютого власником телеканалу "Прямий" став співголова парламентської фракції "Європейська солідарність", п'ятий президент України (2014-2019) Порошенко.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА