08:16 19.02.2021

Українські моряки тренуватимуться на кораблях королівських ВМС Великої Британії

1 хв читати
Українські моряки тренуватимуться на кораблях королівських ВМС Великої Британії

Під час координаційної зустрічі представників Військово-Морських Сил ЗС України та штабу операції місії "ORBITAL" в Одесі сторони домовилися про проведення тренувань українських моряків на кораблях королівських ВМС Великої Британії, повідомили в прес-службі Командування ВМС ЗС України.

"Метою заходу є поглиблення співпраці та обговорення з представниками національного флоту критеріїв підготовки особового складу ВМС ЗС України, напрямків надання інструкторської допомоги групами інструкторів збройних сил держав-партнерів на 2021", - йдеться в повідомленні на сайті Командування в четвер.

Також повідомляється, що сторони обговорили питання розширення курсової підготовки, інструкторської та менторської допомоги для інструкторів Навчального центру ВМС, Школи водолазів, школи морського піхотинця і питання підготовки льотного складу морської авіаційної бригади в рамках військово-тренувальної місії Великої Британії в Україні "ORBITAL".

Окремо представниками штабу місії було запропоновано проведення тренувань корабельно-катерного складу і доглядових команд національного флоту на кораблях Королівських ВМС Великої Британії у 2021 році.

У Командуванні також зазначили, що в 2021 році до тренувальної місії Великої Британії приєднаються такі країни як Данія, Швеція, Канада, Литва, Латвія і Естонія.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА