21:55 19.02.2021

У "Європейській солідарності" сподіваються, що рішення РНБО про введення нових санкцій має під собою юридичні підстави

1 хв читати
У "Європейській солідарності" сподіваються, що рішення РНБО про введення нових санкцій має під собою юридичні підстави

У фракції "Європейська солідарність" сподіваються, що введення РНБО нових санкцій проти низки юридичних і фізичних осіб, зокрема, народного депутата Віктора Медведчука (фракція "Опозиційна платформа - За життя") і його дружини мають під собою юридичні підстави, заявила народний депутат Ірина Фріз.

"Рішення РНБО України про введення нових санкцій проти представників "п'ятої колони" є політичним і правильним. Водночас сподіваюсь, що рішення має і юридичне обґрунтування і витримає "хвилю" оскаржень, яке почнеться зараз", - сказала Фріз у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" у п'ятницю ввечері.

За її словами, введення санкцій за фінансування тероризму має бути підкріплено фактами, які повинні бути доведені кримінальними провадженнями і вироками судів.

"Тому рішення РНБО тепер перш за все є викликом для підрозділів, що займалися збором доказів по цих кейсах", - зазначила народний депутат.

Говорячи про рішення РНБО, щодо ситуації на Донбасі, Фріз сказала: "Я вітаю будь-які зміни, які дозволять повернутися до активної протидії окупантам і придушення їх вогневих потужностей, відновлення нашої територіальної цілісності".

Народний депутат переконана, що "Європейська Солідарність" підтримає конструктивні ініціативи зі зміцнення нашої обороноздатності і належного фінансування Збройних сил України".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА