12:25 20.02.2021

Суд зарахував Навальному ще 1,5 місяця в термін у "справі Ів Роше", в колонії він проведе майже 2,5 року

1 хв читати
Суд зарахував Навальному ще 1,5 місяця в термін у "справі Ів Роше", в колонії він проведе майже 2,5 року

Московський міський суд зарахував опозиціонеру Олексію Навальному 1,5 місяця домашнього арешту в термін позбавлення волі у так званій "справі Ів Роше".

Це випливає з рішення Мосміськсуду за скаргами адвокатів на рішення про заміну умовного терміну Навальному на реальний.

Суд зарахував у термін відбуття Навальному його перебування під домашнім арештом і утримання під вартою. Отже, в колонії Навальному залишається провести близько 2,5 року.

Навальний повернувся в Росію 17 січня, після прильоту його затримали в аеропорту на підставі оголошення в розшук з боку ФСВП.

Симоновський суд Москви 2 лютого задовольнив клопотання столичного управління ФСВП, скасувавши Навальному умовне покарання і замінивши його на 3,5 року колонії загального режиму, які раніше були призначені йому вироком суду у справі "Ів Роше". У грудні 2014 року Навальний і його брат Олег були визнані у цій справі винними в розкраданні.

Навальний і його прихильники наполягають, що опозиціонер був отруєний в Росії бойовою нервово-паралітичною речовиною. У Росії заявляють, що західні структури не надали необхідних доказів отруєння, і вся історія є антиросійською провокацією.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА