13:21 20.02.2021

В Івано-Франківській області призупинено роботу розважальної інфраструктури та закладів громадського харчування

1 хв читати
В Івано-Франківській області призупинено роботу розважальної інфраструктури та закладів громадського харчування

В Івано-Франківській області припинено роботу розважальної інфраструктури та закладів громадського харчування у зв'язку зі зростаючою кількістю нових випадків захворювання Covid-19, заявив головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами, відповідне рішення було ухвалено на засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 17 лютого.

Як повідомив головний санітарний лікар, заборона господарської діяльності стосується тільки Івано-Франківської області.

"Заборони господарської діяльності в інших областях поки що немає. Саме про це я розповідав на політичному ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера". Зараз йдеться саме про Івано-Франківську область", - зазначив Ляшко.

Жодних додаткових обмежень чи заборон щодо Чернівецької області та Закарпаття не застосовувалося.

"Але, якщо проаналізувати спалахи в Чернівецькій, Івано-Франківській та Закарпатській областях, а це три критично зростаючі області за кількістю випадків, то можемо чітко простежити, що це пов'язано саме з масовим пересуванням туристів, тому особливо стежитимемо за епідемічною ситуацією саме в цих регіонах, і в разі необхідності відповідно реагуватимемо", - повідомив Ляшко.

Він додав, що рішення про заборону або призупинення будь-якої господарської діяльності в регіоні ухвалюється виключно на засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій відповідно до показників захворюваності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА