11:55 21.02.2021

Кулеба і Ткаченко обурені репресіями проти журналістів у Білорусі – заява

1 хв читати
Кулеба і Ткаченко обурені репресіями проти журналістів у Білорусі – заява

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба спільно з міністром культури та інформаційної політики Олександром Ткаченком висловлюють обурення подіями в Республіці Білорусь, де влада продовжує утиски і репресії проти журналістів.

"Весь демократичний світ визнає Засоби масової інформації четвертою владою і не втручається в їхню професійну діяльність. Наступ на свободу слова, життя і здоров'я журналістів у Республіці Білорусь відкрито порушує ці базові принципи", – йдеться в оприлюдненій у неділю спільній заяві Кулеби і Ткаченка про репресії проти журналістів у Білорусі.

Міністри наголошують, що Україна рішуче стоїть на захисті демократії та свободи журналістської діяльності і разом з міжнародним співтовариством засуджує наступ білоруської влади на представників ЗМІ.

"Особливе занепокоєння викликає деструктивна діяльність Росії, яка з використанням своєї армії пропагандистів повністю узурпувала інформаційний простір Білорусі, позбавивши білорусів права на вільний доступ до різних джерел інформації", – йдеться в заяві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА