21:33 22.02.2021

У Харкові застрелили людину, введено план "Сирена"

2 хв читати
У Харкові застрелили людину, введено план "Сирена"

Поліція встановлює обставини загибелі людини, яка сталася в понеділок увечері на вул.Отакара Яроша в Харкові.

"На даний час особа загиблого встановлюється. Для затримання осіб, причетних до злочину, введено в дію поліцейську операцію "Сирена", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

О 19:40 до чергової частини Харківського районного управління поліції № 3 зі служби 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Отакара Яроша чути звук пострілу. На місце події виїхали керівництво та слідчо-оперативна група районного управління поліції.

Зараз поліцейські оглядають місце події, збирають речові докази, встановлюють і опитують свідків.

Інформація про те, що трапилося, зареєстрована в Єдиному обліку. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

За інформацією місцевих паблік, загиблий - ювелір Олександр Чепурних.

"За нашою інформацією щойно сталося вбивство на Отакара Яроша харківського ювеліра Чепурних Олександра, господаря ПП Пантера!

ПП Пантера займається виробництвом і реалізацією ювелірних виробів з дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння", - повідомляє Телеграм-канал "Непорядний Харків".

Разом із тим, місцевий сайт Newsroom з посиланням на джерела в правоохоронних органах, повідомляє, що Олександр Ч. не жертва, а можливий підозрюваний.

"Жертва - Борис Б. 1981 року народження, він загинув від пострілу в голову. Силовики також встановили можливого підозрюваного, ним виявився 40-річний Олександр Ч", - повідомляє Newsroom.

 

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА